Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

30 november 2016

Aanbieding: boekje ‘Een laatste wens’

Na een overlijden moeten nabestaanden vaak heel veel regelen. Welke wensen zijn er voor wat betreft de muziek tijdens de uitvaart? Welke praktische zaken moeten er geregeld worden en is er wel een adressenlijst? In het boekje ‘Een laatste wens’ kunt u al die persoonlijke laatste wensen vastleggen.

Initiatiefneemster Alie de Graaf: “Veel mensen denken wel eens na over hun uitvaart, maar schrijven niets op. Dit kan voor misverstanden en onrust zorgen bij de nabestaanden. Dit boekje kun je af en toe uit de la pakken om je persoonlijke wensen op te schrijven. Door dit met familie en geliefden te delen hoeven zij geen moeilijke beslissingen te nemen. Het boekje is niet bedoeld als vervanging van een testament, maar een aanvulling daarop.”

Alle praktische zaken komen aan bod: adressen, soort uitvaart, muziek, Bijbelteksten, kleding, bloemen, wachtwoorden etc. Light for the World mag dit boekje aanbieden voor slechts € 7,50 inclusief verzendkosten. Bestellen kan via 0318-586358 of info@lightfortheworld.nl.

laatstewens

Gerelateerde Berichten

18 februari 2019

Het Participatie Lab

Lees Voor Zet jij je in voor verbetering van de participatie van mensen met een handicap in de maatschappij? Wil je leren om met een andere minds...

13 februari 2019

“Ik kan weer zien!”

Lees Voor Doneer nu Ebrahim speelt met zijn vriendjes met een katapult. Ze lachen en hebben plezier. Tot dat Ebrahim een steen van de katapult in z...

12 februari 2019

Inclusief vrijwilligerswerk in India

Lees Voor “Als ik terug kom op mijn werk, dan wil ik meteen alles wat ik heb geleerd tijdens de training toepassen bij mijn jeugdvrijwilligers!...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van Light for the World.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.