Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

16 oktober 2018

Welkom nieuwe bestuursleden!

We hebben twee nieuwe leden in ons bestuur! Met enthousiasme en energie gaan ze aan de slag.

Welkom nieuwe bestuursleden!Annet Lukkien is een van onze nieuwe bestuursleden. Annet is werkzaam als consultant bij Inclusion Matters. “Ik geloof dat wij er allen baat bij hebben als mensen met een beperking meedoen. Maar belangrijker is nog dat wij bij elkaar horen. Een wereld waar iedereen gelijk is en gelijke kansen krijgt, vind ik een mooiere wereld die ook meer lijkt zoals onze Maker dat heeft bedoeld. Vanuit dit perspectief draag ik graag bij aan Light for the World om daar samen voor te zorgen,” vertelt Annet.

Welkom nieuwe bestuursleden! 1Ons andere nieuwe bestuurslid is Sander van Bellen. Sander is directeur Financiën bij VGZ. Sander: “De prachtige visie en missie van Light for the World spreken mij zeer aan en ik verheug mij erop om samen met de medewerkers van Light for the World mijn talenten in te zetten voor onze (verre) naaste met een handicap!”

Welkom Annet en Sander!

Gerelateerde Berichten

18 februari 2019

Het Participatie Lab

Lees Voor Zet jij je in voor verbetering van de participatie van mensen met een handicap in de maatschappij? Wil je leren om met een andere minds...

13 februari 2019

“Ik kan weer zien!”

Lees Voor Doneer nu Ebrahim speelt met zijn vriendjes met een katapult. Ze lachen en hebben plezier. Tot dat Ebrahim een steen van de katapult in z...

12 februari 2019

Inclusief vrijwilligerswerk in India

Lees Voor “Als ik terug kom op mijn werk, dan wil ik meteen alles wat ik heb geleerd tijdens de training toepassen bij mijn jeugdvrijwilligers!...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van Light for the World.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.