Ga naar hoofdinhoud
Doneer nu

Bedankt dat u online wilt doneren

EN

28 februari 2019

Light for the World dankt Versluis Optiek

Light for the World dankt Versluis OptiekEen woord van dank aan Versluis Optiek! De opticien uit Leerdam steunt al jaren Light for the World. Klanten kunnen voor 1 euro hun flacon met brilspray bij laten vullen. Het geld wat hiermee wordt opgehaald, wordt vervolgens gedoneerd aan Light for the World. Deze actie leverde de opticien in 2018 een bedrag op van 288 euro. Versluis Optiek besloot om het bedrag aan te vullen tot 400 euro!

Onze collega, Gerdi Hogendoorn heeft tijdens haar bezoek aan Versluis Optiek het bedrag in ontvangst genomen. Op de foto is te zien dat Cor Kentes de cheque overhandigd aan Gerdi. Onze dank gaat uit naar Versluis Optiek voor het opzetten van deze mooie actie. Met hun zaak helpen ze niet alleen mensen in Nederland goed te kunnen zien. Ze dragen er ook toe bij dat mensen in ontwikkelingslanden hun zicht weer terug krijgen door bijvoorbeeld een staaroperatie.

Wegens succes gaat Versluis Optiek ook dit jaar verder met deze actie. Woon je in de regio van Leerdam en draag je een bril? Vergeet dan niet bij hen je flacon met brilspray bij te vullen voor slechts 1 euro of een donatie te doen in het busje bij de kassa. Hiermee steun je Light for the World en help je onnodige blindheid te voorkomen.

Versluis Optiek heeft met deze actie de lokale krant Kontakt Leerdam behaald. Door hier te klikken kunt u het artikel te lezen.

Gerelateerde Berichten

22 maart 2019

Koren zingen voor Light For The World in Alblasserdam

Lees Voor Op vrijdagavond 5 april 2019 vindt in de Ichtuskerk, Scheldeplein 2 te Alblasserdam een koor –en samenzangavond plaats. Er zal een coll...

18 maart 2019

Orkaan in Mozambique: Light for the World komt in actie!

Lees Voor Doneer nu Update 22/3                                                      Vorige week veroorzaakte Cyclone Id...

13 maart 2019

Grote impact bij vrouwen en jongeren in Cambodja

Lees Voor In Cambodja wordt hard gewerkt, met resultaat! Een grote groep vrouwen binnen ons project Women with Disabilites zijn getraind in het kri...

blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar het laatste nieuws over de projecten en acties van Light for the World.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.